Geen objecten gevonden

Over Monoma

Wij zijn Monoma, en wij geven jou de thuisbasis en de vrijheid om een bruisend stadsleven te leiden.

Steden veranderen, met leegstaande panden als gevolg; panden die maar al te vaak leiden tot verval, maar die juist ook een motor kunnen zijn voor stedelijke innovatie. Door ze koppelen aan de juiste mensen: creatief, flexibel, betrokken en verantwoordelijk, maken we samen met jou een 'leegstaand pand' weer deel van de gemeenschap. 

Al onze woon- en werkruimtes bevinden zich op unieke locaties in heel Europa en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Oké, soms mis je bepaalde faciliteiten, maar dat is nu net waar jouw en onze creativiteit om de hoek komt kijken. En om dat te compenseren bieden wij je altijd de laagst mogelijke kosten. Dus, hebben we een deal?

Tijdelijke woonruimten

Wij begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om een geschikte, nieuwe woning te vinden met een kleiner budget. Maar maak je geen zorgen, we zijn er voor je!

We hebben een breed scala aan beschikbare ruimtes voor jouw avontuur. Verlaten kantoorruimtes, politiebureaus, en zelfs een kerk. Met meer dan 25 jaar ervaring, een beetje fantasie, en onze creativiteit kunnen we het mogelijk maken om overal te wonen!

Want stel je voor: wonen in het hart van de stad, in een van de oudste monumenten van de stad voor een fractie van de normale prijs. Onmogelijk? Zeker niet. Omdat wij samenwerken met eigenaren van leegstaande panden, die beschikbaar zijn voor een bepaalde periode en soms een tekort aan bepaalde faciliteiten hebben, zijn wij in staat om unieke ruimtes aan te bieden voor betaalbare prijzen.

Tijdelijke werkruimten

Als kunstenaar, personal coach, yogadocent of zelfstandig ICT-adviseur heb je geen compleet kantoor nodig, je hebt alleen een werkplek nodig, met de juiste faciliteiten. Onze tijdelijke werkplekken bieden precies dat. Maar er is meer, in veel van onze werkruimte gebouwen deel je het pand en de faciliteiten met anderen, wat je ook helpt bij het opbouwen van je netwerk.

Mosaic World

Wij maken deel uit van Mosaic World, een samenwerking van verschillende divisies met als doel om het stedelijk wonen opnieuw vorm te geven. Wij zijn de one-stop shop voor betaalbare woningen in diverse en levendige steden.